Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İstanbul'da otobüs dehşeti!

        Mesut TURAN / İSTANBUL

        İstanbul Mecidiyeköy'de, kontrolden çıkan İETT otobüsü, park halindeki 2 otomobil ve 2 motosiklete çarptıktan sonra önünde sürüklediği bir otomobille birlikte ayakkabı mağazasına çarparak durabildi. Olayda ölen ve yaralanan olmazken, araçlarda ve işyerinde hasar meydana geldi.

        Kaza, saat 19.30 sıralarında Şişli Fulya Mahallesi, Ortaklar Caddesi üzerinde meydana geldi. 122M Mecidiyeköy-Şahinbey hattında sefer yapan 34 TP 2788 plakalı körüklü İETT otobüsü, cadde üzerinde seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak, yol kenarında park halinde bulunan 2 otomobil ve 2 motosiklete çarpıp, bir binanın giriş katında bulunan terlik ve ayakkabı mağazasının vitrinine çarparak durabildi.

        Şans eseri otobüsteki yolcular yaralanmazken, kaza sırasında içeride müşteri olmadığı öğrenilen mağaza çalışanları ise büyük bir şok yaşadı. Camları kırılan mağaza ile otobüste ve çarptığı araçlarda maddi hasar meydana geldi. Kazayla şok geçiren otobüs şoförünü, çevredeki esnaflar sakinleştirdi. Polisin gözaltına aldığı otobüs şoförü ifadesi alınmak üzeri polis merkezine götürüldü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ