Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Beşir Atalay'dan Kapıköy Sınır Kapısı mesajı!

        Eski Başbakan Yardımcısı Atalay: "Kapının açılması için çalışmalar yapıyoruz. Ulaşımın, güvenlik ortamının daha sağlıklı hale getirilmesi konusunda sizlere birkaç gün içinde iyi haber vereceğim"

        Eski Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Kapıköy Sınır Kapısı'nın kapanmasına ilişkin, "Kapının açılması için çalışmalar yapıyoruz. Ulaşımın, güvenlik ortamının daha sağlıklı hale getirilmesi konusunda sizlere birkaç gün içinde iyi haber vereceğim" dedi.

        Van'da İskele Öğretmenevi'nde Küçük Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya gelen Atalay, depremin acı günlerinde esnafın yaşadığı sıkıntılara tanıklık ettiklerini belirterek, yaşanan sıkıntıların giderilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

        Atalay, 1 Kasım'da yapılacak seçimin önemine değinerek, şunları söyledi:

        "4 ayda yaşadıklarımızı biliyoruz. Türkiye öyle kolay koalisyonların kurulduğu bir ülke değil. İnşallah bu seçimler yeniden huzurlu ve istikrarlı bir dönemi getirir. Van'daki 7 Haziran seçimlerin sonuçlarını kabul edilir görmüyoruz. 1 Kasım seçimlerinin bunu tamamen telafi edeceğine inanıyoruz. Tüm teşkilat olarak farklı bir çalışma azmi içindeyiz. Van'da görecesiniz dinamik bir seçim kampanyası yürüteceğiz. Sizlerin destekleri bizim partimiz için çok önemli."

        Depremde hava sıcaklığının sıfırın altında 15 derecelere kadar düştüğü bir dönemde büyük çaba göstererek yaraları sarmaya çalıştıklarını, hükümetin de desteğiyle bunu sağladıklarını söyleyen Atalay, bundan sonra da kentin ekonomisinin, ticaretinin ve turizminin gelişmesi için çalışacaklarını aktardı.

        Atalay, AK Parti olarak hiçbir zaman yapamayacakları işlerin taahhüdünü vermediklerini vurgulayarak, bu manada seçimden sonra Van'ın kaderinin değişmesini istediklerini dile getirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ