Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Sema Hunca ölü halde bulundu

        Mustafa ŞEKEROĞLU-Yusuf DOĞAN/İSTANBUL

        Esrarengiz bir şekilde geçtiğimiz Salı günü kaybolan Hunca Kozmetik'in sahibi Adnan Hunca'nın 75 yaşındaki eşi Sema Hunca'nın Fatih Ormanları'nda kaza kurbanı olduğu olduğu ortaya çıktı.

        Arama yapan ekipler, Hunca'nın kullandığı aracı ile içinde talihsiz kadının cesedini buldu.

        SELMA HUNCA'NIN CESEDİ MORGA KALDIRILDI

        Fatih Ormanı'nda uçuruma düşen aracında ölü bulunan Hunca Kozmetik'in kurucusu Adnan Hunca'nın eşi Selma Hunca'nın cesedi, savcının incelemesinin ardından özel bir hastanenin morguna kaldırıldı. Hunca'nın bahçıvanı İbrahim Atar otoparkçının araştırılması gerektiğini söylerken, üvey oğlu Tuncay Hunca ise, "Babamın bilgisi yok. Hasta, bilmemesi daha iyi. Şüpheli bir durum olmasına ilişkin emniyet yorum yapacak" dedi.

        Eski Galatasaray Kulübü Divan Kurulu üyesi ve Hunca Kozmetik'in kurucusu Adnan Hunca'nın eşi Selma Hunca, 2 gün önce alışveriş için markete gittiğini söyleyerek evden ayrılmış, kendisinden bir daha haber alınamamıştı. Hunca'nın telefonunun en son sinyal verdiği Fatih Ormanı'nda başlatılan aramalarda Hunca, Bahçeköy-Kilyos yolu üzerinde şarampole uçan aracında ölü bulunmuştu. Olay yerine gelen savcının incelemelerinin ardından Hunca'nın cesedi sıkıştığı yerden çıkarıldı. Savcının talimatı ile Hunca'nın cesedi, otopsi yapılmak üzere özel bir hastanenin morguna kaldırıldı. Aracı vinç yardımı ile çıkarılırken, olay yerine Hunca'nın üvey oğlu ve yakınları geldi. Bahçıvanı İbrahim Atar ile bazı yakınlarının gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

        Basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan bahçıvan İbrahim Atar, "Selma Hunca evden yanız çıkmıştı. Terziye gittiği, oradan terziden çıkmış arabasını otoparktan almış. Hep yalnız gidiyordu. Terzi, 15 dakika kaldı çıktı dedi. Otoparkçı ilkten bize söylemedi, sonra polis sıkıştırınca söylemiş. Otoparkçının araştırılmasını istiyorum" dedi.

        Hunca'nın üvey oğlu Tuncay Hunca ise, "Babamın bilgisi yok. Hasta, bilmemesi daha iyi. Şüpheli bir durum olmasına ilişkin emniyet yorum yapacak" diye konuştu.

        Polisin olayla ilgili incelemeleri devam ediyor.

        IHA

        Sema Hunca'nın aracıyla evden çıkışı güvenlik kamerasına böyle yansıdı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ