Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Ölüm ilanını Facebook'ta duyurdu

        Olay, merkez Osmangazi ilçesi Hüdavendigar Mahallesi Güvercin Sokak'ta meydana geldi. Gazinoda çalıştığı öğrenilen Çiğdem Kavrat (28), erkek arkadaşı V.G.'nin evde olduğu sırada kafasına silahla ateş etti.

        Diğer odada bulunduğu iddia edilen V.G., bunun üzerine 112 ekiplerine haber verdi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Kavrat, kurtarılamadı. V.G.'nin bir kafe işlettiği öğrenildi.

        ÖLDÜ NOTU PAYLAŞMIŞ

        Öte yandan hayatını kaybeden Kavrat'ın sosyal paylaşım sitesi üzerinde, yaklaşık 1 ay önce 'öldü' şeklinde bir profil resmi koyduğu ortaya çıktı.

        Bunun üzerine arkadaşlarının, 'başın sağolsun', 'Allah korusun deli dolu ne oldu', 'Toprağı bol olsun. Severdim rahmetliyi' gibi yorum yaptığı, Kavrat'ın da 'can sıkıntısı' diye cevap verdiği yazdığı görüldü. Ayrıca genç kız, 'zor zamanların terzisi diye bilirler bizi, gece karanlığından dikeriz kendi kefenimizi', 'isteyen istediği yere gitsin zincirini kırıp giden iti bir daha kapıma bağlamam' ve erkek arkadaşıyla birlikte çekindiği resimde 'olmaz olaydık ne sen, ne ben' gibi paylaşımlar yaptığı görüldü. Genç kadının cesedi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.Polisin, olayla alakalı tahkikatı sürüyor.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ