Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Liderler patlama sonrası tüm programlarını iptal etti

        Ankara Tren Garı henüz sebebi belirlenemeyen iki ayrı patlama meydana geldi. Patlamada 30 kişi hayatını kaybetti. Patlamanın ardından liderler programlarını iptal ettiğini duyurdu.

        CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN BUGÜNKÜ PROGRAMLARINI İPTAL ETTİ

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'daki patlama nedeniyle İstanbul'daki programlarını iptal etti. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Erdoğan, ölülerin ve yaralıların olduğu patlama hadisesinin ardından, İstanbul'da bugünkü programlarını iptal etti.

        Cumhurbaşkanının bugün itibarıyla normalde İstanbul'da biri Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde diğeri de de CRR'de olmak üzere toplam iki programa katılması bekleniyordu. Cumhurbaşkanının her iki programa da katılmayacağı öğrenildi.

        BAŞBAKAN SEÇİM ÇALIŞMALARINA ARA VERDİ

        Başbakanlık kaynakları, Başbakan Davutoğlu'nun seçim çalışmalarına 3 gün ara verdiğini açıkladı.

        KILIÇDAROĞLU ETKİNLİKLERİN İPTAL EDİLDİĞİNİ DUYURDU

        CHP'den yapılan açıklamaya göre, Kılıçdaroğlu patlama nedeniyle İstanbul'daki tüm programlarını iptal ederek Ankara'ya dönecek. Kılıçdaroğlu, "Sadece burada değil tüm Türkiye'de etkinliklerimizi iptal ediyoruz." dedi.

        HDP'NİN ETKİNLİKLERİ İPTAL

        HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ile Figen Yüksekdağ, programlarını iptal ederek Ankara'ya dönme kararı aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ