Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Sevgilisinin ağabeyini vurdu, sonra hastaneye götürdü

        Zafer SAMANCI/KONYA

        Konya'da 22 yaşındaki Sinan A. birlikte alkol aldığı sevgilisinin ağabeyini aralarında çıkan tartışma sonucu silahla yaraladı. Ardından "Kıyamam ölme" deyip otomobili ile hastaneye götürdü.

        İddiaya göre Sinan A., kız arkadaşı Ayşegül Y. ve ağabeyi Ali Kemal Y. ile önceki akşam buluştu. Sinan A. bir süre sonra Ayşegül Y.'yi evine bırakıp sevgilisinin ağabeyi olan Ali Kemal Y. ile birlikte bir eğlence mekanında alkol almaya başladı. Ayşegül Y. ile ilgili konuşan gençler arasında tartışma çıktı. Eğlence mekânı çalışanlarının müdahalesi ile sakinleştirilen gençler buradan birlikte ayrıldı.

        "AYŞEGÜL'DEN UZAK DURMAMI İSTEDİ"

        Ancak tartışma Sinan A.'nın otomobilinde tekrar alevlendi. Sinan A. belindeki silahla Ali Kemal Y.'yi karnından yaraladı. Ardından "Ölme kıyamam" deyip otomobiliyle Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürdü. Tedavi altına alınan Ali Kemal Y.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Sinan A. ise olayda kullandığı silahla birlikte hastane polisi tarafından gözaltına alındı. Zanlının polise verdiği ilk ifadesinde, "Ayşegül'ü istedim ailesi vermedi. O gece Ayşegül, ağabeyi ve ben birlikte yemek yedik. Daha sonra Ayşegül'ü eve bıraktık. Ali Kemal ile bir mekâna gidip alkol aldık. Ağabeyi, Ayşegül'den artık uzak durmamı söyledi. Tartıştık. Mekândan kalktık. Onu eve bırakacağım sırada araçta Ayşegül meselesi nedeniyle tekrar tartıştık. Daha sonra hiç istemediğim bu olay oldu. Ölmesine izin veremezdim. Hastaneye getirdim" dediği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ