Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem "DP yerel seçimde daha karlı çıkar"

        Nuhut, Genel İdare Kurulu üyeleri Ahmet Yıldırım ve Faruk Bilir, Yüksek Haysiyet Divanı üyesi Cafer Oğuz ile geldiği Yozgat'ta partililerle il binasında toplantı yaptı.

        Kenan Nuhut, toplantı öncesinde yaptığı açıklamada, yerel yönetimler seçimleriyle ilgili olarak il, ilçe teşkilatları ve belediye başkanlarıyla görüşeceklerini, izlenimlerini genel merkezin değerlendireceğini bildirdi.

        Nuhut, ''6 Ocak itibarıyla başlatılan beyaz yürüyüş burada kendini gösteriyor. Bir anlamda genç genel başkanımızın bugüne kadar katettiği yaklaşık 120 bin kilometrelik yol, öyle zannediyorum ki 29 Mart seçimlerinde sandığa yansıyacak. Bu durum DP'nin ülke genelinde seçimden zaferle çıkmasını sağlayacaktır'' diye konuştu.

        50 kişiden oluşan Genel İdare Kurulu'nun yurt genelinde yerel seçimlerle ilgili çalışmalar yaptığını hatırlatan Nuhut, şunları söyledi:

        ''Buraya gelişimizin ana nedeni müfettişlik görevi değil sadece bilgi almak. Yozgat ilimiz evveliyatından beri DP'ye sıcak bakmış, birçok milletvekili yetiştirmiş, belediye başkanı yetiştirmiş, bu siyasetçilerimiz de gerek yerelde gerekse ülke siyasetinde çok önemli görevler ifa etmiş, halkımız adına çok iyi icraatlarda bulunmuşlardır. Bunu Yozgat halkı defalarca yaşamıştır. AK Parti'nin son günlerde bilhassa ekonomik anlamda geri kalması, öyle ümit ediyoruz ki yerel seçimlerde sandıklara yansıyacak. Bu işten partimizin daha karlı çıkacağını hep birlikte göreceğiz.''

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ