Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Babaanne ve torunu yanyana toprağa verildi

        Gaziantep'te önceki gün cinnet geçiren Kahraman Gürsoy'un silahından çıkan kurşunlarla can veren eşi Firdevs Gürsoy ile 4 yaşındaki torunu Muhammed Tunahan Gürsoy Oğuzeli ilçesinde yan yana toprağa verildi.

        Kahraman Gürsoy ile gelini Hatice Gürsoy ise Yeşilkent mezarlığında ayrı ayrı defnedildi.

        "SAKIN KORKMA OĞLUM, ÜŞÜME" Babası tarafından oğlu, eşi ve annesi öldürülen Kamil Gürsoy, cenaze töreninde yakınlarının yardımı ile ayakta durabildi. Cenaze toprağa verildikten sonra oğlunun mezarına kapanan Kamil Gürsoy, "Korkma oğlum bak babaannen yanında. Üşüme, ben senin yanına her zaman gelirim. Sakın korkma" diyerek gözyaşı döktü.

        Yakınları tarafından mezarın başından uzaklaştırılan Kamil Gürsoy, "Böyle bir acıyı Allah kimseye yaşatmasın. Evlat acısı en büyük acıymış. Ne oldu, nasıl oldu bilmiyorum. Ne oğlum, ne de eşim hayata doyabildiler" dedi.

        ŞEKER HASTALIĞI NEDENİYLE ZAMAN ZAMAN SİNİRLENİRDİ

        Bu arada, kız kardeşi Firdevs Gürsoy'u toprağa veren Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç ise eniştesinin şeker hastası olduğunu, bu nedenle şekeri yükseldiğinde zaman zaman sinirlendiğini ama böyle bir şey yapacağını hiç beklemediklerini söyledi.

        Kılıç, kızkardeşi ve eniştesinin aile olarak birbirlerine çok bağlı olduklarını ifade ederek, "Kızkardeşim ve eniştem birbirlerini çok sevdikleri gibi çocukları ve torunlarından da asla ayrılmazlardı. Bir gün bir oğlunun evine giderse sonraki gün mutlaka diğer oğlunun evine giderlerdi. Torunlarını çok severdi, omzunda, başında gezdirirdi. Şeker hastasıydı, zaman zaman şekeri yükseldiğinde sinirlenirdi ama asla kimseye zarar vermezdi. Böyle bir şeyi nasıl yaptı, neden yaptı halen anlamış değiliz" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ