Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 8 yaşındaki Seçil Aydoğan yaşamını yitirdi

        Küçük kızın aniden yere yığılması ve o andan sonra yaşananlar okulun güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

        Olay, Ordu'nun Altınordu ilçesindeki Mehmet Akif İnan İlkokulu'nun bahçesinde meydana geldi. Teneffüste oyun oynayan 2/A sınıfı öğrencisi Seçil Aydoğan, zilin çalmasıyla birlikte arkadaşlarıyla el ele tutuşarak sınıfına doğru yürümeye başladı.

        Minik Seçil, bu sırada aniden fenalaşarak yere yığıldı. Tekrar ayağa kalkmaya çalışan Seçil, arkadaşlarının şaşkın bakışları arasında bir kez daha yerde kaldı.

        Arkadaşlarının çığlık sesleri üzerine hemen yardıma koşan öğretmenler ve okul idarecileri 112'yi arayarak yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, nabzının atmadığını belirlediği Seçil Aydoğan'ı kalp masajı yaparak müdahalede bulundu. Kalbi tekrar çalıştırıldıktan sonra ambulansla Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Seçil Aydoğan, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

        İlk belirlemelere göre kalp krizinden öldüğü tahmin edilen Seçil Aydoğan'ın cenazesi, otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Aydoğan'ın kesin ölüm sebebi burada yapılacak otopse sonrasında belli olacak. Küçük kızın babasının çevre yolunda tünel inşaatında işçi olduğu öğrenildi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ