Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Bilal Erdoğan: Hologramla ışınlanmadım!

        TÜRGEV Yönetim Kurulu üyesi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, katıldığı bir televizyon programında soruları yanıtladı. Erdoğan, 'İtalya'ya kaçtığı' iddialarını yalanlayarak "İtalya'ya kaçmadım. İstanbul'dayım. Sizinle konuşuyorum. Beni buraya ışınlamadılar. Benim başka vatanım yok" dedi.

        Bilal Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

        KAÇTI İDDİALARINA İLGİNÇ CEVAP

        Siyaseti babamın hayatından öğrendim. Yatılı olarak İmam Hatip'e başladım. Pişmanlık hissetmedim. O dönemlerde yaşadıklarım gelişimime ciddi katkı sağladı.

        Kızlar başörtüsünden, ağabeyler ve kardeşler katsayıdan mağdur oldu. Haksızlık giderilecek sandım.

        Babamı cezaevine uğurladığımız günü unutamam. Cezaevinin kapısına geldiğimizde babamla vedalaşamadım. Babamı öyle uğurladım. Mezun olacağım zaman babam gelemeyince bir mektup göndermişti, çok hislendiğimiz süreçlerdi. Karakterimizde derin izler bıraktı.

        BABAMLA VEDALAŞMADIM BİLE

        Katsayı probleminden dolayı İstanbul'da okuyamayacağımdan yurtdışını tercih ettik. Katsayı mağdur olamadık.

        Mağduriyetlerin hepsini derin bir şekilde yaşadık ve babamı da o süreçte cezaevine uğurladık.

        Yüksek Lisansı Harvard'da yaptım. Sınıfta en gençler arasındayım. 21 yaşında girdim. Oradan itibaren eğitim politikalarına önem verdim. Ardından Dünya Bankası'nda iki yıl çalıştım.

        ANNELER TÜRGEV'E GÜVENİYOR

        TÜRGEV, kız çocuklarına yuva oluyor. Eğitim alanında destekte bulunuyor. Aileler güveniyor bize. Ailenin mimarı ailedir.

        Kadının toplumdaki yer merkezi. Onun için bu girişimin uzun vaadede kadına ve anneye vizyon katacağını düşünüyorum. Uluslararası çalışmalar yapıyoruz. Saldırılarda hedef TÜRGEV değil ailemiz.

        MAKSAT ÜLKENİN CUMHURBAŞKANI'NA ZARAR

        Ciğercide çektirdiğimiz hatıra fotoğrafına DAEŞ iftirası yapıyorlar. Utanmıyor mu siyasetçiler iftira atıyorlar? Hedef de ben değilim. Burada maksat ülkenin Cumhurbaşkanı'na zarar vermek. Benim dokunulmazlığım yok. Kılıçdaroğlu tazminat ödeyecek.

        17-25 Aralık süreci alçak bir kumpastır. Polisteki ve yargıdaki bağlantılar, bu örgüt tarafından tamamlandığının resmi."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ