Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Davutoğlu: Bizi Kılıçdaroğlu ve Bahçeli ile muhatap etmeyin

        AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan AhmetDavutoğlu, "Ne olur 1 Kasım'da sandığa gidin, mührünüzü öyle sağlam basın ki beni bir daha Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'yle muhatap etmeyin. Kılıçdaroğlu, terör belasıyla uğraşırken baş başa konuştuğumuz konuları sır olarak saklamayacak kadar ciddiyetsizlik gösterdi. Bizi onlara muhtaç etmeyin. Bahçeliden bir daha hayır almaya muhtaç etmeyin" dedi.

        AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan AhmetDavutoğlu, seçim çalışmaları kapsamında gittiği İzmir'de üçüncü mitingini Ödemiş ilçesinde düzenledi.

        Alanı dolduran binlerce partililere seslenen AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan AhmetDavutoğlu, "Bu seçimde çok farklı seçim tablosu çıkacağını ve 1 Kasım endişenin değil umudun kapısı olacak. Türkiye bir kez daha güven diyecek. Hiçbir vatandaşımızın hakkını hukukunu çiğnetmeyiz. Milli irade üzerine yapılan hiçbir vesayete izin vermeyiz. 1 Kasım 2015 dik duruşun, vakur duruşun adıdır. 1 Kasım'dan itibaren AK Parti ile ekmeğiniz aşınız büyüyecek. 2 Kasım sabahı, sabah namazı ile birlikte iş başına geçeceğiz. Bir dakika, bir saniye bile bu memleketi hükümetsiz bırakmayacağız" dedi.

        Seçim vaatlerini anlatan Başbakan AhmetDavutoğlu, kaynağın ise hortumların kesilmesinden, halkın duasından ve gece gündüz çalışmakla geldiğini belirtti.

        Çok çaba sarfedeceklerini ve vaatlerini yerine getireceklerini ifade edenDavutoğlu, "Öyle bir gayret sarf edeceğiz ki bir daha bu memleket değil namerde merde dahi mecbur olmayacak. Allah bu ülkeyi koalisyondan korusun. Ne olur 1 Kasım'da sandığa gidin, mührünüzü öyle sağlam basın ki beni bir daha Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'yle muhatap etmeyin. Terör belasıyla uğraşırken baş başa konuştuğumuz konuları sır olarak saklamayacak kadar ciddiyetsizlik gösterdi. Bizi onlara muhtaç etmeyin. Bahçeliden bir daha hayır almaya muhtaç etmeyin" diye konuştu.

        Davutoğlu, mitingin sonunda "selfie" yaptı.

        KAHVEDE MOLA VERDİ

        Davutoğlu, Ödemiş yolunda Bayındır İlçesi’nde mola verdi. Eşi Sare Davutoğlu ile birlikte Karaveliler Mahallesi’ndeki köy kahvesinde vatandaşlarla sohbet edip, çay içti. Davutoğlu parti otobüsünün üstünden de vatandaşlara hitap etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ