Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika AK Parti Beyoğlu'nda rekor kırdı!

        Kutlamalara katılan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, halkın Türkiye'nin geleceği için doğru yere mührünü bastığını söyleyerek, "Beyoğlu'nda tüm zamanların en yüksek oyunu aldık. Vatandaşımız bizim vatandaşımız, kimseyi ayırmadan hizmetimizi yapmaya devam edeceğiz. Bu zafer hepimizin zaferi" dedi.

        İL İL SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

        7 Haziran Milletvekili Seçimleri'nde tek başına iktidar olacak milletvekili sayısına ulaşamayan AK Parti, 1 Kasım Milletvekili Seçimleri'nde Türkiye genelinde oyların yüzde 49'unu alarak yeniden tek başına iktidar olacak çoğunluğa ulaştı. AK Parti'nin bu yükselişine en büyük katkıyı sağlayan bölgelerden birisi de Beyoğlu ilçesi oldu. Beyoğlu'nda toplanan yaklaşık bin kişi, AK Parti'nin seçim zaferini coşkuyla kutladı. Kutlamalara Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da katıldı.

        "BEYOĞLU'NDA TÜM ZAMANLARIN EN YÜKSEK OYUNU ALDIK"

        Burada vatandaşlara seslenen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, son bir yılda çok şeyin yaşandığını belirterek, "Recep Tayip Erdoğan yüzde 52 oyla seçilmiş ilk cumhurbaşkanıydı. 5-6 ay içerisinde halk yeniden AK Parti diyerek yüzde 50 oyla Türkiye'nin geleceği için doğru yere mührünü bastı. Beyoğlu'nda tüm zamanların en yüksek oyunu aldık. Bizim bundan sonra yapmamız gereken belli herkese hizmet etmeye devam edeceğiz. Elbet de sevinçliyiz gururluyuz ama biz büyüklerimizden şımarmama terbiyesi aldık. Mesuliyetimiz artmıştır. Vatandaşımız bizim vatandaşımız, kimseyi ayırmadan hizmetimizi yapmaya devam edeceğiz. Bu zafer hepimizin zaferi. Türkiye'de yapılacak daha çok iş var ve bunları Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, AK Partimizin liderliğinde yine AK Partili kadrolar yapacak" dedi.

        BEYOĞLU'NDA AK PARTİ'NİN OYLARI YÜZDE 8 ARTTI

        7 Haziran milletvekili seçimlerinde Beyoğlu'nda yüzde 43.1 oy alan AK Parti, 1 Kasım milletvekili seçimlerinde bu oy oranını yüzde 8 artırarak yüzde 51 oy aldı. AK Parti böylece Beyoğlu'nda yaşayan her iki kişiden birinin oyunu da almış oldu. Beyoğlu bu oy oranı ile AK Parti'ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a vermiş olduğu büyük desteği bir kez daha göstermiş oldu.

        AK PARTİ BEYOĞLU'NDA KENDİ REKORUNU KIRDI

        2002 Genel Seçimlerinde Beyoğlu'nda yüzde 39 oy alan AK Parti, 2007 Genel seçimlerinde ise bu oy oranını yüzde 8 artırarak yüzde 47 oy almıştı. AK Parti 2011 Genel seçimlerinde de Beyoğlu'nda yüzde 50.6 oranında oy alarak yükselişini sürdürmüş ancak 7 Haziran Genel Seçimlerinde yaklaşık yüzde 7 oranında oy kaybederek yüzde 43.1 oy almıştı. 1 Kasım seçimleriyle Beyoğlu'nda tekrar yükselişe geçen AK Parti yüzde 51 oy alarak Beyoğlu'nda yeni bir rekora da imza atmış oldu.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ