Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Polise intihar edeceğini söyledi ve...

        Zonguldak'ta, 25 yaşındaki Murat Kurubaş, deniz kenarında kayalıklarda 155 Polis İmdat hattını arayıp intihar edeceğini söyledikten sonra tabancayla başına ateş ederek yaşamına son verdi. Kurubaş'ın cesedi denizden çıkarıldı.

        Sabaha karşı İstanbul'dan otobüsle Zonguldak'a gelen ve daha önce özel güvenlik firmasında çalışan işsiz Murat Kurubaş, sabah saatlerinde Yayla Mahallesi Fener Semti'nde deniz kenarındaki kayalıklara çıkarak polisi aradı. İntihar edeceğini söyleyen Kurubaş, telefonu kapattıktan sonra başına dayadığı tabancayı ateşledi. Gelen Deniz Polisi ekibi, denize düşen Kurubaş'ın cesedini bulup botla kıyıya çıkardı. Kurubaş'ın cesedi Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

        Kurubaş'ın tabancası denizde, kıyafetleri ve cep telefonu da kayalıklarda bulundu. Kurubaş'ın, cep telefonuna, "Silahımda tek mermi olacak. Polisi aradım. Kimsenin canı yanmayacak. Cebimde ne olur ne olmaz diye 2 şarjör var. Garanti olsun diye kafama sıkıp denize düşeceğim" şeklinde not yazdığı belirlendi.

        Kurubaş'ın yakını olduğunu söyleyen bir kız olay yerinde gözyaşı döktü. Genç kız, polis aracına bindirilerek hastaneye götürüldü. Kurubaş'ın intiharıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ