Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kırıkkale'de feci kaza: 17 yaralı

        Kaza, Millet Caddesi'ndeki İstasyon kavşağında saat 08.00 sıralarında meydana geldi. Mustafa Algül yönetimindeki 71 S 0255 plakalı öğrenci taşıyan servis minibüsünün, freni boşaldı. Sürücüsünün kontrolünden çıkan minibüs, önce refüje, ardından da reklam panoları ve ağaçlara çarpıp durabildi.

        Kazada, sürücü ile 1'i ağır olmak üzere 16 öğrenci yaralandı. Kaza sonrası İstasyon Kavşağı vatandaşların akınına uğrarken, yollar ise trafiğe kapandı. Yaralılar, ambulanslarla Kırıkkale Yüksek İhtisas ve Tıp Fakültesi hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı.

        Servis minibüsünün içinden yaralı kurtulup, ambulans bekleyen öğrenciler kazayı anlatırken, "Seyir halindeyken bir anda servis sürücüsü Mustafa ağabey, 'Çocuklar fren patladı' diye bağırdı. Ondan sonra aracın pano ve ağaçlara çarpması sonucu durabildik" dedi.

        Servis sürücüsü Mustafa Algül ise frenin patlaması sonucu araçlara çarpmamak için refüjde bulunan panolara çarparak durduğunu söyledi. Kaza sonrası kapanan Millet Bulvarı, servis minibüsü ve devrilen panoların kaldırılması sonucu trafiğe açıldı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ