Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Belediye Başkanı Mahçiçek’ten AK Parti milletvekillerine çiçek

        GAZETE HABERTÜRK

        TBMM’de yeni milletvekilleri, çekilen kuralardan sonra odalarına yerleşti. Halkla İlişkiler Binası’nda adeta bir göç havası esiyor. Odalardan çıkanlar, yeni odalarına yerleşenler, tamirat çalışmaları, tebrik ziyaretleri ve gönderilen çiçekler, binada yoğun bir trafiğe neden oluyor.

        Dünün gündemi milletvekillerine bir isimden gelen çiçekler oldu. Kahramanmaraş 12 Şubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek tarafından AK Partili milletvekillerine, “kutlama” amaçlı olarak birer büyük boy benjamin gönderildi.

        “Başarı dileklerimle” notuyla gönderilen her bir çiçeğin ortalama piyasa fiyatının 140-150 TL olduğu belirtildi. Çiçeklerin yaklaşık maliyeti, 40-45 bin TL olarak hesaplandı.

        ODALARDA TAMİRAT

        Meclis’te görev yapan teknik ekipler de milletvekili odalarının eksiklerini tamamlamak için çalışma yürütüyor. İki yıldır kullanılan odaların zeminlerinde, sık taşınma dolayısıyla yıpranan parkeler elden geçiriliyor.

        Bazı milletvekillerinin “böcek” yerleştirilebileceği kaygısı nedeniyle tamirat çalışmaları geceleri yapılamıyor. Gündüz saatlerinde danışmanların gözetiminde tamirat çalışması yapılabiliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ