Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğlence dönüşü kaza: 1 ölü, 1 yaralı

        Otomobildekilerin bir restorana eğlenmek için gittikleri ve eğlence dönüşü kaza yaptıkları öğrenildi.Kaza, Kartepe D-100 karayolu Eşme mezarlık mevkiinde meydana geldi.

        Alınan bilgiye göre, Abdullah Erdoğan (49) idaresindeki 54 SH 028 plakalı otomobil, Kartepe Eşme D-100 karayolu mezarlık mevkiinde yol yapım çalışması nedeniyle yola dökülen kum birikintisine çarptı.

        Kazada sürücü ve yanında bulunan Rıdvan A. yaralanırken, aynı araçtaki Soner A. ise kazadan yara almadan kurtuldu.

        Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde alkollü olduğu öğrenilen Abdullah Erdoğan'ın hayatını kaybettiği tespit edildi.

        Kazada yaralanan Rıdvan A. ambulansla İzmit Seka Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden Erdoğan'ın cenazesi ise olay yerinde yapılan inceleme işlemlerinin ardından otopsi yapılmak üzere Asri Mezarlık Morguna kaldırıldı.

        Otomobildekilerin gece Eşme çıkışında bulunan bir restorana eğlenmeye gittikleri ve sabaha karşı eğlence dönüşü kaza yaptıkları öğrenildi.Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ