Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kırmızı ışıkta geçen cip, köpeğini gezdiren liseli kızı öldürdü

        Mustafa ŞEKEROĞLU / İSTANBUL

        Edinilen bilgiye göre, Sancaktepe'de, lise son sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Elif Dağyeli, köpeğini dolaştırmak için ağabeyiyle dışarıya çıktı. Atatürk Caddesi üzerinde sohbet eden iki kardeş, 23.00 sıralarında, yolun karşısına geçmek için yaya geçidine yöneldi. Dağyeli kardeşler, yayalar için yeşil ışığın yanmasıyla yola adım attı. Bu sırada, kırmızı ışıkta geçtiği iddia edilen bir cip, genç kıza çarptı. Şans eseri köpek kurtulurken, ağabeyinin gözleri önünde yaklaşık 100 metre sürüklenen Elif Dağyeli olay yerinde yaşamını yitirdi.

        Dağyeli'nin ölümüne sebep olan cip sürücüsü ise durmayarak yoluna devam etti. Olay yerine gelen Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay yerinde yaptığı incelemede kazaya karışan henüz plakası tespit edilemeyen araca ait bazı parçaların yola savrulduğunu belirledi. Deliller incelenmek üzere emniyete götürülürken, güvenlik ve MOBESE kameralarını da incelemeye alan polis kaçan sürücünün peşine düştü.

        Elif Dağyeli'nin ölümünün ardından arkadaşları sosyal medya üzerinden sayfa oluştururken, sürücünün yakalanması için de kampanya başlatılacağı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ