Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İzmir'deki sahte içkiden ölüm iddiası

        İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi ve Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Alsancak semtinde sahte içki imalatı yapıldığı iddia edilen iş yerine operasyon düzenledi.

        Operasyonda şişelenmeye hazır 400 litre sahte rakı, içki imalatında kullanılan malzemeler ve çok sayıda pet şişe ele geçirildi.

        Öte yandan, Hatay semtinde sahte rakı sattıkları iddiasıyla gözaltına alınan İ.Ç, M.Ç, H.Ç, H.B ve H.B'nin Asayiş Şubesindeki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

        Olayla ilgili Ş.S. ve bir kişinin arandığı bildirildi.

        Konak ilçesindeki Hatay semtinde içki satın alan 10 kişi, alkol zehirlenmesi şüphesiyle hastanelere başvurmuş, Haluk Ulutürk (50), Alempenah Candar (63) ve Ömer Akgün Yüngeviş (59) hayatını kaybetmişti.

        Katip Çelebi Üniversitesi Yeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan 7 kişinin ise sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenilmişti.

        Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alınmıştı.

        İzmir'de sattıkları sahte rakıdan 3 kişinin hayatını kaybetmesi, 7 kişinin de tedaviye alınmasından sonra gözaltına alınan market sahibi, Habib Bombay ile eşi Hatice Bombay çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        AA -DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ