Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bursa'da otoban kenarında iki kadın cesedi bulundu!

        Bursa'da otoban kenarında birbirine 3 kilometre mesafedeki meyve bahçelerinde kimliği belirsiz iki kadın cesedi bulundu.

        Alınan bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi İsmetiye ile Samanlı Mahalleleri arasında kalan alanda 3 kilometre aralıklı alanda 2 kadın cesedi bulundu.

        Kadınlardan birisi dün gece bulunurken, diğeri ise sabah saatlerinde mahalle sakinleri tarafından meyve bahçesinde fark edildi. Jandarma ve polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı araştırma başlatırken, kadınların av tüfeği ile öldürüldüğü sanılıyor.30-35 yaşlarındaki iki kadının birbirine çok benzediği, kardeş olabileceği ifade ediliyor.

        Göğsünden aldığı darbe sonucu hayatını kaybeden iki kadının kimliğini belirleyen herhangi bir belge bulunamadı.

        Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kadınların parmak izlerini alarak AFİS sisteminden karşılaştırma yapacağı, ayrıca şehirdeki kayıp müracatlarının da incelendiği öğrenildi.

        Cumhuriyet Savcılığı da olayla ilgili ihbar üzerine geniş çaplı araştırma başlattı.

        ÖLDÜRÜLENLER ANNE-KIZ

        Bursa'da, Çevreyolu Samanlı bağlantısında meyve bahçelerinde biri dün gece, diğeri sabah saatlerinde bulunan iki kadın cesedinin anne ve kızına ait olduğu belirlendi.

        Pompalı tüfekle öldürülen annenin 41, kızının ise 22 yaşında olduğunu belirten yetkililer, annenin şiddet gördüğü eşinden için ayrı yaşadığını, katil zanlısının yakalanması için bu aşamada kimliklerinin açıklanmayacağını kaydetti.

        Öte yandan annenin cesedinin yanında 5 pompalı tüfek kartuşu, kızının cesedinin yanında ise 4 kartuş bulunduğu öğrenildi.

        İHA/DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ