Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İstanbul'daki kaza ihbarından taksici cinayeti çıktı

        Eray EROLLU / İSTANBUL

        İstanbul Kartal'da trafik kazası ihbarı üzerine verilen adrese giden polis, bir taksi sürücüsünü otomobilinde boğazı kesilerek öldürülmüş olarak buldu. Polis, parası ve cep telefonu alınmayan taksi şoförünü öldüren katil ya da katil zanlılarının izini sürüyor.

        Edinilen bilgiye göre önceki akşam saat 19.30 sıralarında 155 Polis İmdat Hattı'na gelen bir ihbar telefonunda Kartal Kurfalı Mahallesi'nde trafik kazası meydana geldiği bildirildi. Verilen adrese çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Ancak olay yerine gidildiğindeFatih Uçar adlı taksi sürcüsü aracının içerisinde boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulundu. Olay yerinde yapılan incelemede Uçar'ın cebinde bulunan 400 TL ile cep telefonunun alınmadığı belirlendi.

        EK GELİR İÇİN HAFTA SONLARI TAKSİCİLİK YAPIYORDU

        Evli ve bir çocuk babası olan Uçar'ın asıl mesleğinin elektrikçilik olduğu, cumartesi ve pazar günleri ek gelir gelir için taksi şoförlüğü yaptığı öğrenildi.

        POLİS, KATİL YA DA KATİLLERİN PEŞİNDE

        Uçar'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken soruşturmayı devralan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, katil ya da katil zanlılarını belirlemek için çalışmalara başladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ