Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika MHP'de muhaliflere uyarı: Dağdaki koyunu kurt yer, zararı eve gelir

        GAZETE HABERTÜRK

        MHP Genel Merkezi, muhalifleri partiye zarar vermemeleri konusunda uyardı.

        MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

        ADAYLIK HAK: MHP’de (genel başkanlığa) aday olmak, her ülkücünün en doğal ve demokratik hakkıdır. Aday olmak nasıl demokratik bir haksa, hak sahibi olanlarımızın davamıza, partimize ve gönüldaşlarımıza karşı sorumlulukları da vardır. MHP’yi kamuoyu nezdinde tartışılır hale getirmek, itibarsızlaştırmaya çalışmak doğru olmadığı gibi, bu kimsenin hakkı ve haddi de olmamalıdır.

        KORAY AYDIN’A CEVAP: 46 yıldır bedel ödemiş bir hareketin, 1980 öncesi ve sonrası hafızası olduğunu iddia edenlerin “milliyetçiliğin kendi sınırları içine hapsedildiği” hezeyanı, MHP’nin dününe ve bugününe, şerefli mazisine hakaret değil midir?

        EGOSU ŞİŞKİNLER: 1980 öncesi ve sonrası bu davaya emeği ve hizmeti geçen adsız kahramanları yok sayarak nefsine yenilenler, kendisinden başkasını dava adamı yerine koymayan egosu şişkinler, enaniyetlerinin esiri olmuşlardır. Bir atasözümüz der ki: “Dağda koyunu kurt yer, zararı eve gelir.” Tartışmaya açılmış, toplum nezdinde itibarsızlaştırılmış bir Milliyetçi Hareket’in hiç kimseye faydası olmayacaktır. Herkes haddini ve sınırını iyi bilmelidir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ