Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İzmir'deki sahte rakı kurbanı gözyaşları içinde uğurlandı

        Hastaneye sonradan yatan ve hayatını kaybeden 2 kişinin sahte rakıdan dolayı öldüğü tam tespit edilemezken 2 şüpheli ölümün yapılacak detaylı otopsiden sonra kesin ölüm sonuçlarını çıkacağı öğrenildi.

        İzmir'de, sahte rakıdan zehirlenme nedeniyle çeşitli hastanelerde tedavi gören Ali Ulutürk, Alem Pena Çandar, Ömer Akgün Yüngeliş, Özkan Yaman, Köksal Çetin, Birol Bacaklı, Cesur Artan ve Seçgin Dengiz hayatını kaybetti.

        Yaklaşık 10 kişinin tedavileri hastanelerde devam ederken Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 10 gündür yoğun bakımda yatan 52 yaşındaki Gürkan Tapınç da geçtiğimiz gün hayatını kaybetmişti. Daha önce dericilik yapan bir çocuk babası Tapınç'ın cenaze namazı bugün Cuma namazına müteakip, Murat Reis Camii'nde kılındı. Cenazeye, Gürkn Tapınç'ın yakınları ve arkadaşları katıldı. Kılınana cenaze namazının ardından Tapıç'un cenazesi, Buca Gökdere Mezalığı'nda defnedildi.

        İKİ ŞÜPHELİ ÖLÜM OTOPSİ SONRASI ORTAYA ÇIKACAK

        Öte yandan, önceki gün, Buca Seyfi Demirsoy Hastanesi'nde hayatını kaybeden Hasan Kutlu (63) ve Ege Üniversitesi Hastanesi'nde hayatını kaybeden Cemil Şipka'nın ölüm nedeninin belli olmadığı, yapılacak detaylı otopsinin ardından Kutlu ve Şika'nın sahte rakıdan mı öldüğü yoksa başka bir neden dolayı mı öldüğü ortaya çıkacağı öğrenildi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ