Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem TIR ambulansa çarptı: 2 ölü, 6 yaralı

        Kayseri-Sivas karayolunda meydana gelen trafik kazasına müdahale için olay yerine giden polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine TIR çarptı. Kazada biri itfaiye eri olmak üzere 2 kişi hayatını kaybetti. Polis, itfaiye, sağlık ekibi personelinden 6 kişi de yaralandı.

        Kayseri-Sivas karayolundaki Melikgazi ilçesi Yeşilyurt mahallesi yakınlarında meydana gelen kazada 40 DF 330 plakalı minibüsün sürücüsü Salih Bulut (52) yolun kaygan olması nedeniyle aracın kontrolünü kaybedince bariyerlere çarptı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, itfaiye ve sağlık ekipleri araç sürücüsüne müdahalede bulundu. İtfaiye ekipleri sürücüyü sıkıştığı yerden çıkartmaya çalışırken, sağlık ekipleri de ilk müdahalede bulundu. Polis ise yapılan çalışma nedeniyle yol kontrolü sağladığı sırada Yunus T.'nin (29) kullandığı 25 SA 447 plakalı TIR, polis, itfaiye ve sağlık ekibi görevlilerine, ardından 38 BH 312 plakalı ambulansa ve daha sonra bir başka araca çarparak durdu.

        TIR'ın çarpması sonucu meydana gelen kazada minibüs sürücüsü sıkıştığı yerde hayatını kaybederken, 63 yaşındaki itfaiye eri Yaşan Tuncer kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kazada yaralanan polis memuru Erdoğan Oral, acil tıp teknisyenleri Emine Erbaş ile Bülent Demir, ambulans şoförü Mustafa Karlı ve çalışmalara yardım eden Ali Yıldırım ile İbrahim Özer isimli vatandaşlar yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. TIR sürücüsü kaza sonrasında gözaltına alındı.

        CİHAN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ