Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Trafik İstanbul'da trafik felç oldu

        HABERTURK.COM

        İstanbul'da akşam saatlerinde yoğunlaşan trafik, yağışla birlikte adeta felç oldu. Özellikle TEM ve E-5 Karayolu üzeri Edirne istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.E-5 ve O-3 başta olmak üzere, kentin çeşitli noktalarında meydana gelen trafik kazaları ve yol çalışmaları da eklenince İBB'nin trafik yoğunluk haritası da bir anda kahverengi ve kırmızıya büründü.

        İstanbul trafiği, Cuma günü mesai bitimiyle birlikte yoğunluk kazandı. Akşam saatlerinde hafif etkili olan yağış ise trafikte uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden oldu. Özellikle iş çıkışı mesai bitiminde yoğunlaşan trafik TEM ve E-5 Karayolu üzeri Edirne istikametinde uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden oldu. Trafikte seyreden sürücüler, durma noktasına gelen trafikte güçlükle ilerlemeye çalışırken trafik yoğunluğunun ilerleyen saatlerde dek sürmesi bekleniyor.

        Avrupa Yakası Sirkeci istikametinde trafik gitgide yoğunlaşıyor. Avcılar yönünde trafik Mecidiyeköy'den Şirinevler'e kadar yoğun seyrederken, ters yönde ise Güngören'den başlayarak köprüye kadar devam eden yoğunluk gözlenmekte.

        TEM Otoyolu Edirne yönünde yoğun trafik Bağcılar'da başlıyor ve Esenyurt'a kadar devam ediyor. Aynı yolun FSM güzergahını kullanan sürücüleri ise Bağcılar'dan köprüye kadar yoğun bir trafik sürücüleri bekliyor.

        Yağışın devam etmesi halinde trafik yoğunluğunun artacağı tahmin ediliyor.

        SAAT 19:50 İTİBARİYLE YOL DURUMU

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ