Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa gaziantep kadın yolcu otobüs şoförü kavga darp halk otobüsü kart kavgası

        Gaziantep'te 11 yaşındaki bir çocuğun serbest otobüs giriş kartıyla halk otobüsüne binen Z.Y., kendisine kartın kime ait olduğunu soran otobüs şoförü Süleyman Koçak'a kartını verdi. kartın çocuğa ait olduğunu gören sürücü Süleyman Koçak, bu kartla binemeyeceğini söylemesi üzerine kadın öfkelendi.

        Z.Y'nin küfür ederek kendisine hakaret ettiğini ve küfürler savurduğunu ileri süren otobüs şoförü Süleyman Koçak, bir süre sonra ön kapıya gelen kadının kendisine saldırdığını söyledi. Z.y'nin otobüse binmesi ve şoför Süleyman Koçak'a saldırması görüntüleri de saniye saniye halk otobüsünün içerisindeki kameralar tarafından kaydedildi.

        "HEM SUÇLU HEM GÜÇLÜ"

        Sürücü Koçal, olayın ardından Z.Y isimli kadının hem kendisine saldırdığını hem de karakola giderek şikayet ettiğini söyledi. ZY'nin, darp ettiği gerekçesiyle kendisinden şikayetçi olan Süleyman Koçak ise otobüsteki güvenlik kameralarını polise teslim ederek, kendisinin de kadın hakkında şikayetçi olduğunu ifade etti.

        İlk kez bir kadın tarafından şiddet gördüğünü belirten Koçak, "Kadının bir tanesi serbest biniş kartla araca bindi. Serbest kartın kendisine ait olup olmadığını sordum. Oda 'kart benim dedi'. Bende alıp karta baktığımda ise, kart kendisine ait değildi. Kart, küçük 11-12 yaşlarında bir çocuğa aitti. 'Neden bunu kullanıyorsunuz' diye sorduğumda, 'ben refakatçisiyim' diye cevap verdi. Tekrar, 'neden kendisine ait olmayan kartı kullanıyorsun' diye sorduğumda yine ters tepki verdi. Bana küfürlü konuştu. Ben kendisine karşı hiçbir argo kelime de bulunmadım. Buna rağmen bana saldırdı, iki kere bana vurdu. Daha sonra yolcular araya girdi. Daha sonra bu kadın gitmiş beni polis karakoluna şikayet etmiş. Hem suçlu hem de güçlü. Otobüste kamera var saniye saniye olay anı görüntülenmiş. Bende alıp bunları polise verdim adalet yerini bulacak" ifadelerini kullandı.

        (İHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ