Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Edirne Valisi Dursun Ali Şahin emekliye ayrılacak

        2014 yılında Edirne'ye gelen ve göreve başladıktan 20 ay sonra yaş haddinden dolayı emekliye ayrılacak olan Vali Dursun Ali Şahin, Başkan Gürkan'la başkanlık makamında bir araya geldi.

        Edirne'de görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti diye getiren Vali Şahin, "Yaklaşık 20 aydır Edirne'de görev yapıyorum. Edirne'de olmaktan, Edirnelilerle aynı havayı solumaktan, Edirne için hizmet etmekten her zaman gurur ve onur duydum. Bu kente geldiğimde henüz göreve yeni başlamış, kalbi hizmet aşkıyla atan Edirne sevdalısı Recep Gürkan'la tanıştım. Birlikte Edirne'nin geleceği için çok güzel projelere imza attık. Şimdi ben gidiyorum. Yaşadığım tüm mutlu ve güzel anıları da yanıma alarak bu kentten ayrılıyorum. Ama biliyorum ki, Edirne sağlam ve güçlü ellere emanet" diye konuştu.

        Vali Şahin'e bugüne kadar yaptığı iyi niyetli çalışmalardan dolayı teşekkür eden Başkan Gürkan ise "İşini sevgiyle, aşkla, emekle yapan; çok değerli bir Edirne aşığına veda ediyoruz. Sayın Valimle bugüne kadar çok keyifli günler yaşadık. Edirne için Edirne halkı için birlikte çalıştık, projelerimize birlikte yön verdik. Bugün yol arkadaşımdan, dostumdan, yoldaşımdan ayrılıyorum. Ben ve Edirne halkı sizi hiç unutmayacak. Kapımız size her zaman açık. Yolunuz açık, ışığınız aydınlık olsun" dedi.

        Başkan Gürkan daha sonra Vali Şahin'e Edirne'nin ve Kırkpınar'ın simgelerinden olan güreşen pehlivanların minyatürünü hediye etti.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ