Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Gece kulübünde kavga: 1 ölü, 4 yaralı

        Bursa'dabir gece kulübünde iki grup arasında çıkan kavgada 35 yaşındaki Serdar Öztürk'ün tabancayla vurularak öldürüldü, 32 yaşındaki Halil Kazak, 30 yaşındaki Hakan Çevseli ve 27 yaşındaki Emrah Başıbüyük kurşunla aynı yaştaki Yavuz Çakar ise, bıçakla yaralandı.

        Olay, saat 01.00 sıralarında merkez Nilüfer İlçesi Yeni Karaman Mahallesi Mudanya yolu üzerinde bulunan bir gece kulübünde meydana geldi. Yan yana masalarda oturan iki grupta bulunanlar, alkolün etkisiyle birbirleriyle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüyünce kavgaya dönüştü. İki grup, şişe ve sandalyelerle birbirlerine vurmaya başladı. Kavga esnasında Yavuz Çakar yanında bulunan tabancayla ateş ederek dışarı çıkmak istedi. Tabancadan çıkan mermiler 35 yaşındaki Serdar Öztürk'ün kalbine ve başına, Hakan Çevseli, Halil Kazak ve Emrah Başıbüyük'ün ayaklarına isabet etti. Tabancayla ateş ederek kaçmaya çalışan Yavuz Çakar ise gece kulübü çalışanları tarafından ayaklarından bıçakla yaralandı.

        Haber verilmesi üzerine kısa sürede gelen 112 Acil Servis ekipleri Serdar Öztürk'ün öldüğünü belirlerken yaralanan 4 kişi ilk müdahalelerin ardından Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Çekirge Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.

        Polis ekipleri kavgada kullanılan bıçak, ve tabancaya incelenmek üzere el koyarken gece kulübü içinde ve dışında ise çok sayıda boş kovan buldu. Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesi ardından Serdar Öztürk'ün cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürülürken soruşturmaya devam ediliyor.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ