Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Tokat'ta kaybolan çocukları arama çalışmaları devam ediyor

        Tokat'ın Reşadiye ilçesi'nde kaybolan 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı ile 8 yaşındaki Bayram Erol'u arama çalışmaları devam ediyor.

        Reşadiye Kaymakamı Faruk Erdem, yaptığı yazılı açıklamada, ilçenin Çermik Mahallesi'nde 29 Aralık 2015'te kaybolan komşu çocuklarının bulunması için yürütülen çalışmaların sürdürüldüğünü belirtti.

        Emniyet Genel Müdürlüğünden gönderilen 2 eğitimli arama köpeğinin bu akşam ilçede olacağını ve arama çalışmalarında kullanılacaklarını bildiren Erdem, şunları kaydetti:

        "Pazar gününden itibaren Sivas Kılıçkaya'daki barajın suyunu kestirmek için resmi yazı yazdık. Tekrar Kelkit Çayı'nın su debisini düşüreceğiz. Pazartesi günü de 20 kişilik AFAD ekibiyle Kelkit Çayı'nda 30 kilometrelik alanda hem kıyıdan yürüyerek hem de çay üzerinde botla tarama yapacağız.

        Diğer yandan arazide kaybolma ve Kelkit Çayı'na düşme haricindeki ihtimaller üzerinde çalışmalar devam ediyor. Konuyu Valimiz Cevdet Can da takip ediyor. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Amacımız olayı bir an önce netliğe kavuşturabilmek."

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ