Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 17 yaşındaki Elif 4, Bedriye ise 20 gündür kayıp

        Mehmet İNMEZ / GAZETE HABERTÜRK

        İzmir'in Gaziemir İlçesi’nde oturan 17 yaşındaki Elif Demir’den 4 gündür haber alınamıyor.

        Gaziemir İMKB Lisesi birinci sınıf öğrencisi Elif Demir 4 gün önce, okula gitmek için evden çıktı. Ancak servise binmeyen genç kız, okula da gitmedi. Elif Demir’in akşam eve gelmemesi üzerine aile karakola giderek kayıp başvurusunda bulundu. Polis, yaptığı araştırmada genç kızın nüfus cüzdanını yanına aldığını, telefonunu ise evde bıraktığını belirledi. Anne ve babası ayrı olan Demir’in daha önce de bir kez evden gittiği ama bir gün sonra tekrar döndüğü öğrenildi.

        Genç kızın annesi Nurten Demir, kızının hayatından endişe ettiğini söyleyerek, “Seni özledik. Ne olur gel. Sana kızmayacağım. Yargılamayacağım seni. Rabbim sağ salim gelmeni nasip etsin” diyerek kızına seslendi.

        "PERİŞANIZ"

        Sakarya’nın Ferizli İlçesi’nde de 20 gün önce evden ayrılan 17 yaşındaki Bedriye Öztürk’ten bir daha haber alınamadı. Ceylandere Köyü’nde oturan Bedriye Öztürk’ün, yanına eşyalarını alarak evden ayrıldığı ve o günden beri cep telefonunun kapalı olduğu öğrenildi.

        Ailesi jandarmaya giderek kayıp başvurusu yaptı. 9 çocuk babası olan inşaat işçisi Nevzat Öztürk, tüm aramalarına rağmen kızını bulamadığını belirterek, “Kızımla aramda herhangi bir problem yoktu. Kardeşleri, annesi, ben perişanız. Kızımın can güvenliğinden endişe ediyorum” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ