Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Kentte Bugün

        Nagihan ALAN / GAZETE HABERTÜRK

        KONSER

        Yeni single çalışmasının yayımlanmasıyla birlikte sevilen şarkılarını canlı enstrümanlarla

        seslendirecek olan Sansar Salvo konserine; Halil Sezai, Ege Çubukçu,Yener Çevik ve Şanışer gibi isimler de eşlik edecek.

        Konser 21.00’deJolly Joker’de sizlerle...

        Anıl Altınöz, Targan Türe, Gürkan Bozacı ve Mehmet Demirdelen’den oluşan ve ilk albümlerini 2011 yılında çıkartan Nefes grubu saat 23.59’da Hayal Kahvesi Beyoğlu’nda...

        Bir komedyen, gerçek orkestra ve hayatında ilk defa şarkı söyleyen adamdan şaheser bir performans...

        Komedyen Metin Zakoğlu, 21.30’da Beyrut Performans sahnesinde sizlerle olacak.

        Vurmalı çalgılar virtüözü ve darbuka ustası Burhan Öçal, ülkemizin önemli bestecilerinden biri olarak ve sinema oyuncusu kimliğiyle de Türkiye’deki çağdaş kültür ve müzik dünyasına yön verenlerin başında geliyor.

        Burhan Öçal ve Borusan Quartet konseri 21.00’de Zorlu PSM’de...

        Yirminci yüzyıl gitar repertuvarının ve tekniğinin gelişmesine önemli katkılar sağlayan ünlü gitar sanatçısı Carlo Domeniconi, 20.00’de Akbank Sanat’ta..

        SERGİ

        İroni’yi Gördünmü?” sergisinde yeralan tüm eserler, izleyicininkarşısına eskizleri,yaratı notları vetaslakları ile çıkıyor veözellikle sanatçısınınzihinselliğini birebiraktarmada eserin kendisindendaha samimi,iletişime açık ve dürüstön sunumlar olarakhissediliyor.

        Sergi, AkademililerSanat Merkezi’ndesizlerle...

        Adil Salih’in; kültürelreferanslarının, tanıklıklarının,yaşadıklarının, hayatınagiren, çıkan ve iz bırakanolayların bir karışımı olan“Işık Irmakları” sergisi GalateaArt’ta görülebilir.

        TİYATRO

        ‘Gençler Masası’oyunu, bir düğünün klişeatmosferinde geçen, birtürlü büyüyememişkarakterlerin tamda bu gerçek ileyüzleşmesini konualan bir komedi.

        Dörtarkadaşın bir saatboyunca başındangeçenlerinhikâyesinianlatanGençler Masası20.30’da BKM’de...

        Dünyaca ünlü Sırp yazar Duşan Kovaçevic,Yugoslavya’daki büyük dönüşümdenöncekive sonrakitoplumsal-politikyaşamı,bir entelektüelinyaşamöyküsü içinde, kara-komeditüründe ve ironikbir üslupla anlatıyor. Profesyonel20.00’de CevahirSahnesi’nde sizlerle..

        Dario Fo-FrancaRame’nin kaleme aldığıiki perdelik “HepimizinÖyküsü Aynı” adlı oyunHatice Aslan, İrem Sak,Pınar Çağlar Gençtürk’ünoyunculuğunda saat20.30’da CraftTiyatro’da sizlerle...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ