Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Büşra'nın Bağdat Caddesi'ndeki son görüntülerine Habertürk ulaştı

        HABERTÜRK TV

        İstanbul Suadiye’de kırmızı ışıkta geçen otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybeden üniversiteli Feride Büşra Taşlı’nın (20) son görüntülerine HABERTÜRK TV ulaştı. Görüntülerde karşıdan karşıya geçmeyen çalışan Büşra'ya kırmızı ışıkta geçen bir araç çarpıyor.

        Bilkent Üniversitesi’nde bursla okuyan hazırlık sınıfı öğrencisi 20 yaşındaki Feride Büşra Taşlı, yakaladığı başarıyla hayalini kurduğu Uluslararası İlişkiler Bölümü’ne girmeye hak kazandı. Arkadaşlarıyla kutlama yapan genç kız, Bağdat Caddesi’nde yemek yedikten sonra Kartal’daki evine gitmek için yola çıktı. Suadiye’de yolun karşısına geçmek isteyen Büşra’ya, kırmızı ışıkta durmadığı iddia edilen 34 LG 9656 plakalı araç çarptı. Genç kız, hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

        İsmi yetkililer tarafından açıklanmayan sürücünün psikolog Zeynep Nur Koşan olduğu öğrenildi. 2 yakını ve 2 avukatının bir an olsun yanından ayrılmadığı Koşan, karakoldaki işlemlerinin ardından tutuklandı. Koşan ifadesinde kırmızı ışıkta geçmediği iddia etse de görgü tanıkları tam tersini söylemişti.

        BABA: İÇİM YANIYOR BENİM

        Büşra'nın babası Erol Taşlı,"Ben bir baba olarak bu görüntülere, görüntü kayıtlarına ulaşamıyorum. Niçin bunlar bana verilmiyor? İçim yanıyor benim" dedi.

        GÖRÜNTÜLERORTAYA ÇIKTI

        HABERTÜRK TV'nin ulaştığı görüntülere göre, Bostancı Sahil Yolu'nda saat 22.15.03'te sarı ışıkta geçen bir aracın hemen arkasında saat 22.15.07'deZeynep Nur Koşan'ın kullandığı araç kırmızı ışıkta geçtiği gözüküyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ