Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Tasmasız köpek cinayetinde katil zanlısı işadamı teslim oldu

        Mustafa ŞEKEROĞLU-İSTANBUL

        İstanbul'da yeni yılın ilk gününde oğlunun Alman kurdu 3 köpeğinitasmasız dolaştırması nedeniyle tartıştığı fabrikatör komşusunu öldürüp, kaçan tekstilci işadamı polise teslim oldu.

        Beykoz Baklacı Mahallesi Korkuteteği Sokak'ta 1 Ocak günü yaşanan olay şöyle meydana gelmişti: Romanya'da oto yedek parça fabrikası bulunan Reşit Vural, çocuklarıyla gezmek için dışarıya çıktı. Ancak çocuklar kapıyı açar açmaz sokakta tasmasız olarak dolaşan 3 Alman kurdu köpeği gördü ve korkuyla, otomobillerine koştu. Çocuklarının çığlığı üzerine evden çıkan Reşit Vural, panik ile havaya ateş etti. Böylelikle köpekler kaçtı. Vural, köpekleri tasmasız olarak dolaştıran komşusunun oğluna bağırmaya başladı. Köpekleri de alıp eve giden çocuk, durumu tekstilci babası Kemal U.'ya anlattı. Baba oğlunun anlattıkları üzerine silahını alıp, dışarıya çıktı. Aralarında daha önce de aynı nedenle tartışma yaşanan iki komşu kavga etmeye başladı. Kemal U. ve Reşit Vural silahlarını çekti. Karşılıklı açılan ateş sonucu vuralan Vural, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

        AİLESİNİ VE KÖPEKLERİNİ ALIP KAÇTI

        Katil zanlısı Kemal U. ise çocuklarını ve köpeklerini de alıp kaçtı. Bazı eşyalarını da beraberinde götürdüğü belirlenen Kemal U. bugünavukatıyla birlikte Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne gelerek teslim oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ