Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kenan Sofuoğlu, park yasağı cezası ödeyecek

        Dünya Süpersport Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, kayınvalidesi Yamina Abdoun’un şampiyonluk hediyesi olan Ferrari marka otomobilini Adapazarı’nda trafiğin en yoğun olduğu yerlerden olan Şal Sokak’ta park yasağı tabelasının hemen önüne park etti.

        Ancak Sofuoğlu, bu hareketin başına neler getireceğinden bihaberdi. Bir kısmı kaldırıma çıkan araç, çevredekilerin dikkatini çekti. Bazı vatandaşlar lüks otomobil ile selfie çekildi, fotoğraflarsosyal medya üzerinde yayılınca, trafik cezası yedi.

        SOFUOĞLU AÇIKLAMA YAPTI

        Kenan Sofuoğlu, yaptığı açıklamada, trafik cezasının medyada yer alması üzerine açıklama yapma gereği duyduğunu belirtti.

        Adapazarı'nda adı geçen sokakta müsait park yerinin olmaması ve otomobilin yapısı itibariyle her otoparka giremediği için aracını kısa süreliğine yol kenarına çekmek zorunda kaldığını vurgulayan Sofuoğlu, şunları kaydetti:

        "İşimin aciliyeti nedeniyle gerçekleşen kısa süreli park nedeniyle trafik ekipleri de yasal işlem yapmaları gerektiğini bildirdiler. Böyle bir durum karşısında benim Kenan Sofuoğlu olmamın bir önemi yok. Ben de trafik ekiplerine bir vatandaş olarak yasal cezamı seve seve ödeyeceğimi beyan ettim. Ben kısa süreliğine de olsa zorunlu kural ihlali nedeniyle cezamı ödemeye hazırım. İsmim ve aracımın markasından dolayı konunun tartışma ortamına çekilmesini doğru bulmuyorum."

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ