Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kış ortasında güneşlendi

        Eskişehir'de bir öğrencinin, hava sıcaklığının artması üzerine Porsuk Çayı üzerindeki deniz yatağında güneşlenmesi ilginç bir görüntü oluşturdu. Çevrede biriken vatandaşlar bu durumu ilgiyle izleyip görüntülerken, bu sahnenin, bir grup gencin düzenlenen yarışmaya katılmak için çektikleri görüntülerin bir bölümü olduğu ortaya çıktı.

        Kış aylarında soğuk hava ve şiddetli ayazı ile ünlü Eskişehir'de son günlerde güneş kendini iyice hissettiriyor. Hava sıcaklıklarının hissedilir derecede artmasıyla birlikte vatandaşlar kendini adeta sokağa atarak park ve bahçelerde güneşli havanın tadını çıkarıyor.

        Güneşli havayı değerlendirmek isteyen insanlar, Eskişehir'in yoğun noktalarından biri olan Adalar istikametinde gezerken eşine ender rastlanan görüntü ile karşılaştı. Porsuk Çayı kenarında duran öğrenci grubundan biri, şişirdikleri deniz yatağını su üzerine koyup üzerinde yatarak, adeta yaz aylarında rastlanan bir görüntü oluşturdu.

        Porsuk Çayı civarında toplanan onlarca vatandaş ise, dikkatli bir şekilde durumu takip edip, yaşanan anı cep telefonlarına kaydettiler.

        Kış ayında çay üzerinde ilginç görüntüler oluşturan gençlerin, güneşli havayı fırsat bilip, bir içecek firmasının dünya çapında gerçekleştirdiği, Avrupa'ya para kullanmadan seyahat edilen yarışmaya katılmak için video çektikleri öğrenildi.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ