Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kılıçdaroğlu'ndan, şehit Taşçı'nın ailesine taziye ziyareti

        CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan Üsteğmen Uğur Taşçı'nın Sarıyer'de yaşayan ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

        Kılıçdaroğlu, Taşçı'nın babası Mehmet Taşçı ve annesi Emel Taşçı ile yaklaşık yarım saat görüştü. Ziyarette CHP Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran, İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat ile Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç de yer aldı.

        Çıkışta gazetecilere açıklama yapan Kılıçdaroğlu, aileye taziye ziyaretinde bulunduklarını ifade ederek, "Acı derin, ailenin acısı derin. Acıyı paylaşıyoruz. Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum" dedi.

        Kılıçdaroğlu, Sarıyer'de güzel bir spor kompleksi yapılacağını belirterek, "Sayın Belediye Başkanımıza söyledim, şehidimiz Uğur Taşçı'nın ismi verilecek bu spor kompleksine" dedi.

        Alınan bilgiye göre, şehit üsteğmenin babası Mehmet Taşçı, Kılıçdaroğlu'na evlerinin tapusu olmadığını ve bu yüzden kendilerini güvende hissedemediklerini söyledi.

        Kemal Kılıçdaroğlu da "Sarıyer'de CHP olduğu sürece hiçbir kaygınız olmasın, tüm haklarınız güvence altında" dedi.

        Sarıyer Belediye Başkanı Genç ise belediye meclisinde aldıkları kararla Şehit Üsteğmen Uğur Taşçı'nın ismini Sarıyer'deki bir parka verecekleri bilgisini aileyle paylaştı.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ