Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Ulaş Akın çocuğunu bir daha görememe korkusuyla kendini yakmış
        1

        Antalya Muratpaşa Belediye Binası önünde kendini yakan 32 yaşındaki Ulaş Akın'ın eşiyle boşanma aşamasında olduğu ve çocuğunu bir daha görememe korkusuyla kendini yaktığı öğrenildi.

        2

        Kundu bölgesinde bulunan bir sitede özel güvenlik görevlisi olarak çalışan 1 çocuk babası Ulaş Akın, Pazartesi günü saat 15.00 sıralarında, Muratpaşa Belediyesi'ne gelerek başkan Ümit Uysal ile görüşmek istemişti.

        3

        Başkan Uysal'ın büyükşehir belediye meclis toplantısında olduğunu öğrenince görevlilerin başkan yardımcısıyla görüştürme teklifini ve Çarşamba günü yapılacak halk günü toplantısı davetini geri çevirip dışarı çıkan Ulaş Akın, yanında getirdiği pet şişe içindeki benzini üzerine döküp kendini yakmıştı.

        4

        Belediye personeli ve vatandaşlar Ulaş Akın'ın üzerini saran alevleri söndürmek için seferber olmuştu.

        5

        Vücudunun üst kısmında yüzde 45 yanık oluşan ve önce özel bir hastaneye, ardından da yanık ünitesi bulunan Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilen Akın, tüm müdahalelere rağmen aynı gece hayatını kaybetmişti.

        6

        Akın'ın cenazesi Karaman Göktepe'de toprağa verilmişti.

        7

        ÇOCUĞUNU BİR DAHA GÖREMEMEKTEN KORKTU
        Ulaş Akın'ın eşi ile birlikte aldıkları karar ile boşanmak için bir süre önce Aile Mahkemesi'ne başvurdukları öğrenildi.

        8

        Ulaş Akın ve eşinin bugün Antalya Aile Mahkemesi'nde boşanma davasının görüleceği ancak Ulaş Akın'ın çocuğunu görememe korkusuyla eşinden boşanmak istemediği ve Muratpaşa Belediyesine çok sevdiği Başkan Ümit Uysal'dan yardım etmesi için gittiği ortaya çıktı. İHA

        9