Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim Öğretmenler öğrencilerin cep telefonlarına ve tabletlerine taşıyor

        GAZETE HABERTÜRK

        Türkiye’nin en yeni ve kapsamlı dijital öğrenim platformlarından biri olan, içinde 5 bine yakın ders ve 60 bin soru barındıran “Dersteyim”, öğretmenleri öğrencilerin cep telefonlarına ve tabletlerine taşıyor. Keremoğlu Özel Eğitim İşletmeleri’nin yayına geçirdiği dijital ders ve sınav platformu, özel ders alamayacak tüm öğrencilere alternatif sunacak.

        Tüm derslerin, deneyimli öğretmenler tarafından anlatıldığı bir platform oluşturduklarını söyleyen Keremoğlu Özel Eğitim Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Eraslan, öğrencilerin zaman ve mekân sınırlaması olmadan özgürce eğitim görmelerini sağlamayı hedeflediklerini belirtiyor. Eraslan, 3 yıldır üzerinde çalıştıkları platformun özelliklerini anlatıyor:

        1’DEN 12’YE KADAR

        1. sınıftan 12. sınıfın sonuna kadar tüm dersleri ve sınav sistemini kapsıyor. Her yaştan öğrencinin hizmetinde. Dersi istedikleri sayıda tekrar edecekler, öğrenme düzeylerini konu tarama testleriyle ölçebilecekler ve kişiye özel sınav sonuç raporları alacaklar.

        5 BİN DERS, 60 BİN SORU

        Deneyimli öğretmenler, animasyon ve soru çözümleri eşliğinde 5 bine yakın ders içereğini dijital tahtada anlatıyor. Öğrenci öğrenme hızını kendisi ayarlayıp istediği kadar tekrar yapabiliyor, konuları seçerek kendine özel deneme sınavları oluşturabiliyor.

        ÖĞRETMEN HEP YANINDA

        Amacımız Türkiye’nin batısından doğusuna tüm öğrenciler için kaliteli, kolay ulaşılabilir bir eğitim platformu oluşturmak. Cep telefonu, tablet veya bilgisayar ile kullanabilecekler ve özel öğretmenleri hep yanlarında olacak.

        #
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ