Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 12 milyon lira isabet eden Sivas'ta büyük heyecan
        1

        Süper Loto'da haftalardır devreden büyük ikramiye Sivas'ın Zara İlçesi'nde '18-27-33-38-43-53' numaralarını oynayan talihliye çıktı. 12 milyon lirayı kazanan şanslı henüz ortaya çıkmadı ancak ilçede büyük heyecan yaşandı.

        2

        Süper Loto'da 9 haftadır devreden 11 Şubat tarihli çekiliş sonuçları dün gece açıklandı. Milli Piyango İdaresi tarafından yapılan çekilişle Kahramanmaraş ve Sivas'tan oynanan iki kuponun talihlilerine 12 milyon lira çıktı.

        3

        Kuponlardan birinin Sivas'ın 15 bin nüfuslu Zara İlçesi'nde oynandığı ortaya çıktı. Kuponun Zara'da bulunan tek sayısal loto bayiinde oynandığı ve geçtiğimiz hafta burada yaklaşık 4 bin kupon yatırıldığı öğrenildi.

        4

        Loto bayisine büyük ikramiyenin ilçeye isabet ettiğine dair afiş asıldı. İlçedeki sayısal loto bayisi işletmecisi Yusuf Ziya Kurt, "Dünkü ikramiyenin 24 milyona çıkması hepimizi heyecanlandırmıştır. Dün İstanbul'daydım. Uçağa binerken sanki içimde bu sefer Zara'ya çıkacakmış gibi bir duygu vardı.

        5

        Bir telefon görüşmesinde de bunu dile getirmiştim. Bu sefer Zara'ya çıkacak demiştim. Zannediyorum 12 milyon liralık bir rakam Sivas tarihinin değil belki Anadolu tarihinin en büyük ikramiyesi olarak isabet etti...

        6

        Ben çıkan vatandaşımıza hayırlı olsun diliyorum. Bayi olarak herhangi bir beklentimiz yoktur. Hayırlı, uğurlu olsun. Ancak bir tavsiyem var...

        7

        biz Zaralılar olarak eğitim ve öğretime önem veren bir ilçeyiz. Üniversiteyi kazanan öğrencilerimize uzun soluklu burs sağlarsa seviniriz." dedi.

        8

        İlçede oturanlardan Adil Öztürk ise, Bana çıksa ben ilk önce Zaraspor'umuza yardım ederdim. Zara'ya da iş imkanı sağlarım"dedi. Yüksel Sarıtaş da, "Bu Zara için sevindirici bir şey. İnşallah sürekli buraya çıkar, herkes menfaatlenir" dedi. (AA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ