Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa AK Parti'li Aslan Cizre'de yaralanan askere ziyaret

        Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonrası yaralanan ve 29 gün GATA'da tedavi görerek taburcu olan 24 yaşındaki Uzman Çavuş Ali Sarı, "1 ay daha raporluyum. Sabırsızlıkla bekliyorum tekrar oraya gitmek için" dedi.

        AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere geldiği memleketi Erbaa'da, Güneydoğu'da süren operasyonlarda yaralanan askerleri ilçedeki evlerinde ziyaret etti. Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım'ın eşlik ettiği Milletvekili Aslan, ilk olarak Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde 39 gün önce yaralanan ve ardından GATA'ya sevk edilerek taburcu edilen Uzman Çavuş Ali Sarı'yı baba evinde ziyaret etti.

        Vücuduna isabet eden kurşun sonrası 2 kemiğinin kırıldığını belirten Ali Sarı, 29 gün GATA'da yattığını belirterek, "O saldırıda 3 arkadaşım ile vurulduk. Allah’tan şehit vermedik. 1 ay daha raporluyum. Sabırsızlıkla bekliyorum tekrar oraya gitmek için" dedi.

        Milletvekili Aslan, gazi Ali Sarı'ya 'Geçmiş olsun' dileklerini sunduktan sonra 25 gün önce yine Cizre ilçesinde yaralanan ve 20 gün tedavi gördüğü GATA'dan 5 gün önce taburcu edilen 27 yaşındaki Uzman Çavuş Burhan Eraslan'ı ziyaret etti. Ziyaret ardından açıklama yapan milletvekili Aslan, şöyle dedi:

        "Bugün gazilerimizi ziyaret ettik. Bir şey bizi mutlu ediyor. O keleşin mermilerini yemiş, şimdi kendini toplarlarmış, hafif aksaması devam ediyor ama bir ay daha raporlu. 'Bir ayı sabırsızlıkla bekliyorum tekrar oraya gitmek için diyor' Eğer bu ülkenin bütünlüğü için, bu devletin bekası için, bu bayrağın varlığı için yediği kurşun iyileşir iyileşmez cepheye yeniden koşmaya ant içmiş bu milletin evlatları var ise Allah'ın izniyle bu ülkeye hiç bir şey olmaz."

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ