Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Düğünden dönerken öldürülen genç kadını keyınpederi öldürmüş

        Adana'da laf atma yüzünden çıkan kavgada başına isabet eden kurşunla ölen 20 yaşındaki Burcu Acar'ı, oğluna yardıma gelen kayınpederi Yalçın Acar'ın vurduğu ortaya çıktı. Gelini Burcu Acar'ın kaza sonucu hayatını kaybettiğini söyleyen Yalçın Acar, "Gelinim evladım gibiydi. İnsan kendi evladını bile bile öldürür mü? Çok pişmanım"dedi.

        Gece kulüplerinde şarkıcılık yapan Veysel Acar, 25 Şubat'ta iş çıkışı babası Yalçın Acar'ın evinde olan eşi Burcu Acar'ı alıp, evine gitmek için yola çıktı. Merkez Seyhan İlçesi'nin Bakımyurdu Caddesi'nde iddiaya göre, çift yaya olarak yürürken, alkollü olduğu belirtilen Gökhan Işık, Murat Zengin ve Yücel Yıldırım, genç kadına laf attı.

        Eşine laf atılmasına öfkelenen Veysel Acar, alkollü gençlere tepki gösterdi. Alkollü grup, yanlarındaki bira şişeleri ile Veysel Acar'a saldırdı. Burcu Acar ise araya girip kavgayı önlemek istedi. Bu sırada, oğlu Veysel'in kavga ettiğini duyan Yalçın Acar ile diğer oğlu Eren Acar da olay yerine geldi. Koltuk değnekleriyle yürüyen Yalçın Acar ile oğlu Eren Acar yanlarında getirdikleri ruhsatsız tabancayla ateş açtı. Kavgayı ayırmaya çalışan Burcu Acar başından vurularak öldü.

        Olayla ilgili Yalçın Acar, Eren Acar, genç kadının eşi Veysel Acar, karşı gruptan Gökhan Işık, Murat Zengin ile Yücel Yıldırım gözaltına aldı. Yalçın Acar, ilk ifadesinde tabancayı Yücel Yıldırım'ın ateş ettiğini ileri sürdü. Ancak yapılan incelemede Yalçın Yücel'in parmaklarında barut kalıntısı olduğu belirlendi. Bu gelişme üzerine Yalçın Acar, suçunu itiraf etti. Acar'ın tabancayı gizlemesi için verdiği yeğeni Tahir Karakuş da gözaltına alındı.

        SON SÖZÜ: BABA YAPMA

        Acar ifadesinde, gelini ve oğlunu kurtarmak isterken dengesini kaybedip, yere düştüğünü, geleni Burcu'nun elindeki tabancayı, "Baba yapma, başını derde sokma" diye almaya çalışırken silahın ateş aldığını söylediği öğrenildi.

        Gelininin kaza sonucu hayatını kaybettiğini söyleyen Yalçın Acar, "Gelinim evladım gibiydi. İnsan kendi evladını bile bile öldürür mü? Çok pişmanım" dedi.

        İfadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen şüphelilerden Yalçın Acar tutuklandı, diğerleri tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ