Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Van Gölü'ne giren 2 kardeşten biri boğularak öldü

        Bitlis'in Ahlat İlçesi'nde Van Gölü'ne giren iki kardeşten 8 yaşındaki Tolga Güney boğularak öldü, kendisinden 1 yaş büyük olan ağabeyi ise yanlarında bulunan arkadaşlarının bağırıp yardım istemesi üzerine son anda kurtarıldı.

        Olay, İlçenin Selçuklu Mahalesi'nde saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Okuldan çıktıktan sonrda evlerine dönen Tolga ve ağabeyi Muhammet Mustafa Güney, sınıf arkadaşları Ümmü Gülsüm Soylu ile birlikte Devlet Hastanesi yakında bulunan Van Gölü kıyısına geldi.

        2 kardeş burada burada soyunup henüz suyu çok soğuk olan Van Gölü'ne girdi. İddiaya göre suyun soğukluğuna dayanamayan 8 Yaşındaki Tolga, bir süre sonra sulara gömülürken, ağabeyi ise yakınında bulunan kaya parçasına tutundu.

        KIZIN ÇIĞLIKLARINI DUYDULAR

        Yaşananları gören kıyıdaki Ümmü Gülsüm'ün yardım çığlıkları yakında bulunan Devlet Hastanesi'nde de duyuldu. Bunun üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık Ekipleri sevk edildi. Kaya parçasına tutunan ve soğuk su yüzünden şoka giren Muhammet Mustafa Güney, ekipler tarafından kurtarılıp hastaneye ulaştırılırken, kardeşi Tolga Güney'in ise cansız bedeni sudan çıkartıldı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ