Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Melih Gökçek'ten Aylin Nazlıaka'ya destek

        HABERTURK.COM

        Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek, CHP'den ihraç edilen Aylin Nazlıaka'ya seslendi. Gökçek, "Sana bundan sonra siyaseten uzanacak elleri kırmaya hazırım. Endişen olmasın. İstersen milletvekilliğinden istifa et. Söz seni ASKİ'ye Kaçak Sular daire başkanı yaparım. Bu konuda tecrüben büyük" dedi.

        Melih Gökçek, Youtube hesabından Aylin Nazlıaka'ya seslendi.

        CHP'de Atatürk posterinin indirildiği iddiası sonrası çıkan krizde partiden ihraç edilen Aylin Nazlıaka'ya, Melih Gökçek'ten destek geldi. Gökçek videosunda şöyle seslendi:

        "Aylin Nazlıaka'yı CHP'den attılar. Bu ne acımazsızlıktır, bu ne vicdansızlıktır. CHP'yi için saçını süpürge yapan Aylin Nazlıaka'yı resmen harcadılar. Sende vicdan yok mu Kılıçdaroğlu?

        Kadınlar Günü'ne bir kaç gün kala bir kadına yaptığınız bu zulüm nasıl izah edeceksiniz? İşte CHP'nin kadının yeri ve değeri bu arkadaş. Kılıçdaroğlu cevap ver Nazlıaka Atatürk resmini indiren vekilin adını bizaat sana söylemedi mi? Bu nasıl iştir? Kılıçdaroğlu başka yerden aldığı talimatla bu Aylin'i yedi. Yazıklar olsun!

        Aylin merak etme arkanda dağ gibi bir Melih Gökçek var. Sıkıntın olursa çekinme nereden olursa olsun beni telefonla ara. Bir tık ötedeyim. Sana bundan sonra siyaseten uzanacak elleri kırmaya hazırım. Endişen olmasın. İstersen milletvekilliğinden istifa et. Söz seni ASKİ'ye Kaçak Sular daire başkanı yaparım. Bu konuda tecrüben büyük. Kaçak su nasıl kullanılır çok iyi bilirsin. Hiç kimse sana kül yutturamaz. Rahat ol, ağlama sızlama yalvarma dik dur arkandayız."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ