Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İçişleri Bakanı Efkan Ala şehit ailesini ziyaret etti

        İçişleri Bakanı Efkan Ala, Şırnak'ta tutukluk yapan silahını onarmaya çalıştığı sırada silahının ateş alması sonucu şehit olan özel harekat polisi Eren Yüca'nın Erzurum'daki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

        Olur ve Oltu ilçelerinde incelemelerde bulunan Bakan Ala, daha sonra Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak'ı makamında ziyaret ederek brifing aldı.

        Bakan Ala, yaptığı açıklamada, millete verdikleri sözlerin takipçisi olacaklarını ve bunları gerçekleştirmek için gayret sarf edeceklerini söyledi.

        Erzurum'un her zaman Türkiye'nin gelişmesi ve istikrarının yanında olduğunu belirten Ala, şunları kaydetti:

        "Bundan sonra da biz birlikteyiz. Türkiye'nin hedefleri ile Erzurum'un hedeflerini buluşturma noktasında kararlılığımız devam ediyor. Bunu da gerçekleştireceğiz inşallah. Şimdiye kadar yaptıklarımız, bundan sonra yapacaklarımız konusunda da zaten milletimizin güvenini kazanmıştır. Bu güveni hem Türkiye'nin, hem bölge hem de Erzurum'un kazanımına dönüştürmek bizim çalışmamıza bağlıdır."

        Ala, daha sonra beraberindeki İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk, Vali Altıparmak ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile Şırnak'ta tutukluk yapan silahını onarmaya çalıştığı sırada silahının ateş alması sonucu şehit olan özel harekat polisi Eren Yüca'nın Ali Paşa Mahallesindeki taziye evine gitti.

        Şehidin babası Şemsettin Yüca'ya taziyelerini ileten ve dua eden Ala, daha sonra buradan ayrıldı.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ