Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Adana'da Suriyeli kadını bıçaklayıp altın dişini söküp aldılar

        Adana'da kimliği belirsiz bir kişi tarafından sırtından bıçaklanan Suriyeli 50 yaşındaki Meryem Casim'ın ağzındaki altın protez dişi ile 1000 lirası gasp edildi.

        Ülkesindeki iç savaştan kaçıp 3 çocuğu ile birlikte Türkiye'ye sığınan Suriyeli Meryem Casim, 6 ay önce Kiremithane Mahallesi'ndeki 3 katlı evin 2'nci katına kiracı olarak yerleşti.

        Sabah oğlu ile kızını işe gönderen Casim, elektrik faturasını yatırmak için dışarı çıktı. Bir süre sonra da faturayı ödeyip evine döndü. İddiaya göre, kadının ardından binaya giren kimliği belirsiz bir kişi, kapıda Casim'in ev sahibi ile karşılaşınca bozuk bir şive ile 'Akrabama geldim' diyerek 2'nci kata çıktı.

        Bir süre sonra da Meryem Casim'in yardım çığlıkları duyuldu. Çığlıkları duyan ev sahibi Saliha ile eşi Hüseyin Yıldız, Meryem Casim'in yardımına koştu. Saliha Yıldız'a, 'Ceryan' diyerek elektrik panosunu gösteren gaspçı, yaşanan panikten yararlanarak olay yerinden kaçtı.

        "BIÇAĞI SAPLAYIP BOĞAZIMA SARILDI"

        Elektrik akımına kapıldığı sanılan Meryem Casim, bir süre sonra kendine geldi. Casim, bıçaklanıp gasp edildiğini anlattı. İhbar üzerine sevk edilen ambulansla TOKİ Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen kadın tedavi altına alındı.

        Hayati tehlikesi bulunmayan Meryem Casim, olayı soruşturan polis ekiplerine, "Eve giriyordum arkamdan geldi. Sırtıma bıçağı saplayıp, boğazıma sarıldı. Ağzımdaki protez olan altın dişlerimi ve çantamdaki 1000 lira paramı aldı" diye bilgi verdi.

        Polis ekipleri yaptığı araştırma sonrasında, Meryem Casim'i tanıdığını tahmin ettikleri 18 yaşlarında, esmer ve zayıf yapılı gaspçıyı yakalamak için çalışma başlattı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ