Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Adana'da kumarhaneye 150'nci kez baskın düzenlendi

        Adana'da polis, kumar oynatıldığı iddiasıyla aynı binaya 150'nci kez baskın düzenledi. Operasyonda kapı açılmayınca, polis binaya girebilmek için yine balyozla duvarı kırdı. Kumar oynadıkları gerekçesiyle 125 kişiye para cezası kesilirken, kumar oynatan 12 kişi de gözaltına alındı.

        Merkez Seyhan İlçesi'nin Kayalıbağ Mahallesi'nin Çakmak Caddesi üzerinde bulunan Galeria İşmerkezi'nin en üst katının kumarhane olarak kullanıldığını belirleyen polis, son iki yıl içerisinde 150 kez baskın düzenledi. Baskına giden polis, bazen parti binası, kimi zaman da dernek merkezi tabelası ile karşılaştı. Baskınlara rağmen faaliyetini sürdüren kumarhaneye son operasyon da dün akşam yapıldı. Mahkemeden alınan arama kararıyla kumarhanenin kapısına gelen polis, kapının açılmasını istedi. Israrlı çağrıya rağmen kapı açılmayınca baskına hazırlıklı gelen polis, daha önce yaptığı gibi balyozla duvarı delmeye başladı. Duvarın kırıldığını anlayanlar da kapıyı açmak zorunda kaldı.

        Kumarhaneye giren polis, 125 kişiye kumar oynadıkları gerekçesiyle 219'ar lira idari para cezası kesti, kumar oynatan 12 kişi de gözaltına alındı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ