Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Ali İsmail Korkmaz'ın heykeline ailesi karanfil bıraktı

        Can HACIOĞLU / ESKİŞEHİR

        Gezi Parkı eylemleri sırasında Eskişehir'de hayatını kaybeden Anadolu Üniversitesi öğrencisi Ali İsmail Korkmaz'ın annesi Emel Korkmaz ile babası Şahap Korkmaz, Eskişehir'de oğullarının heykeline karanfil bıraktı.

        Gözyaşlarına hakim olamayan anne Emel Korkmaz, oğlunun heykelinin avuçlarına sol doldururken, yaşanan terör olaylarına değinerek, "Bu ülkede biz biriz, kardeşiz, neden sürekli bunlar yaşanıyor. İnanın artık söyleyecek bir şey bulamıyorum. Ben bu sene Ali'nin mezuniyetine gelecektim ama, bakın heykelini ziyarete geliyorum. O kadar acı bir durumdayız" dedi.

        "ESKİŞEHİR VE GENÇLER ALİ'Yİ UNUTMADI"

        Ali İsmail Korkmaz'ın babası Şahap Korkmaz ise heykel önünde yaptığı konuşmada gençlerin kendilerini teselli ettiğini söyledi.

        Ali İsmail Korkmaz için düzenlenen etkinliğin ertelenmesinin doğru olduğunu belirten Baba Korkmaz, "hiçbir insanın tırnağına dahi zarar gelmesini istemiyoruz. Eskişehir'deki etkinliği, daha sonraki bir tarihte, sakin bir zamanda yapacağız. Maalesef Türkiye'de her an nerede ne olacağı belli değil. Ali'yi unutmadılar, unutturmadılar. Sağ olsunlar bunu her zaman hissettiriyorlar. Ama maalesef ateş düştüğü yeri yakıyor" diye konuştu.

        Babanın konuşması sırasında ise çalan cep telefonunda Ali İsmail Korkmaz için bestelenmiş olan şarkının melodisi olması dikkat çekti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ