Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kocaeli Üniversitesi girişinde kaza yapan otobüs polisi alarma geçirdi

        Kocaeli'nin İzmit ilçesi Umuttepe'de yer alan Kocaeli Üniversitesi girişinde kaza yaparak terk edilmiş halde bulunan otobüs polis ekiplerini alarma geçirdi.

        Edinilen bilgiye göre gece saatlerinde Kocaeli Şehirler Arası Otobüs Terminali'ne sürücüsü Ferdi Ö. tarafından park edilen 41 P 0495 plakalı servis otobüsü, kimliği belirsiz kişilerce bulunduğu yerden çalındı.

        ÇALDIKLARI OTOBÜSLE ÜNİVERSİTE GİRİŞİNDE KAZA YAPTILAR

        Çaldıkları otobüsle kaçmak isterken yanlışlıkla Kocaeli Üniversitesi yoluna giren hırsızlar, dar yolda geri manevra yaparak çıkmak isterken kaza yaptılar. Ana yola çıkarmak isterken önce elektrik direğine sonra da geri çıkmak isterken yol kenarındaki çelik bariyerlere çarpmalarıyla otobüsün motorunun durmasına neden olan hırsızlar bir daha aracı çalıştıramayınca, otobüsü olduğu yerde bırakarak olay yerinden kaçtılar.

        ÜNİVERSİTE GİRİŞİNDE TERK EDİLEN OTOBÜSÜ POLİS DİDİK DİDİK ARADI

        Daha sonra Kocaeli Üniversitesi C kapısı girişindeki özel güvenlik görevlilerin, Üniversite yolunda kaza yapmış aracı fark ederek durumu polis ekiplerine haber verdiler. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri Kocaeli Üniversitesi C kapısına giden yolları kapatarak otobüste inceleme yaptılar. Her ihtimali düşünerek otobüsü didik didik arayan Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri, otobüste topladıkları parmak izlerinin ardından durumu araç sahibine bildirdiler.

        HASAR GÖREN OTOBÜSÜNÜN BULUNMASINA SEVİNDİ

        Olay yerine gelen otobüs sahibi, aracını gece saatlerinde park ettiğini daha sonra aracının çalındığını, durumu ise sabah öğrendiğini söyledi. Olay yerine gelerek polislere bilgi veren Ferdi Ö. otobüsünün aldığı hasarlardan çok otobüsün bulunmasına sevindiğini dile getirirken, polis ekipleri otobüsü çalan kişi veya kişilerin bulunması için çalışma başlattı.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ