Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Küçükçekmece'de şehitler için özel program hazırlandı

        GAZETE HABERTÜRK

        18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma ve Deniz Savaşları Zaferi’nin 101’inci yılında Küçükçekmece birbirinden özel anma programlarına ev sahipliği yaptı.

        İlçede, vatan uğruna can veren binlerce şehit özel program ve sergilerle yad edildi. Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nin ev sahipliği yaptığı programa, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Başsavcısı Ali Doğan, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Besim Müftüoğlu, Küçükçekmece Müftüsü Mustafa Temel, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan program Kuran-ı Kerim tilavetiyle devam etti.

        Küçükçekmece Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri programda, videolar eşliğinde sebep ve sonuçlarıyla Çanakkale cephesini anlatırken, salonda duygusal anlar yaşandı.

        Programda, öğrenciler Eledim Eledim, Hey Onbeşli türkülerini seslendirdi, Anzak mektubunu da katılımcılarla paylaştı. SKSM fuaye alanı, Küçükçekmece Anadolu İmam Hatip öğrencilerinin Çanakkale konulu sergisine de ev sahipliği yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ