Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Adana'da 14 yaşındaki engelli kız çocuğuna haplı taciz!

        Adana'da zihinsel engelli 14 yaşındaki kız çocuğunu kaçırıp hap içirdikten sonra taciz ettiği ileri sürülen 5 kişi yakalandı.

        Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesi, Cemalpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, yüzde 40 zihinsel engelli kız çocuğu F.T. (14), uzaktan akrabası olan Esra S.'nin (33) evine gitti.

        Bir süre sonra F.T. ile Esra S. gezmeye çıktı. Bir kafeye oturan iki akrabanın yanına F.T.'nin eski iş yerinden arkadaşı olan Fikret T. (26) geldi. Fikret T, küçük kıza "Seni 4-5 gün önce yanıma çağırdım. Neden gelmedin? Bak şimdi sizi takip ederek yerini buldum. Çabuk arabaya binin yoksa sizi burada rezil ederim" dedi.

        Tehdit edilen Esra S. ve F.T., korkarak Fikret T.'nin arabasına bindi. Arabada bulunan Bayram G. (31), Bora Ş. (29), Adem A. (25) ve Abdullah A.(25) Türkmenbaşı Bulvarı'na doğru hareket etti. Esra S. araçtaki kişilere, "Şu markette durun sigara alacağım. Sonra nereye isterseniz gelirim" dedi. Araçtan inen Esra S. marketin kasiyerinden yardım istediğini gören zanlılar araçla birlikte kaçmaya başladı. O sırada Fikret T., küçük kızın cep telefonundan Esra S.'nin eşine, "Beni eve bıraktılar merak etmeyin" diye mesaj attı.

        Menderes Bulvarı'na gelen şüpheliler aracı park ettikten sonra küçük kıza hap içirdi. Kız çocuğunu zanlılar daha sonra Adnan Menderes Bulvarı'na oradan da Ceyhan ilçesine daha sonrada Tellidere Mahallesi'nde bir eve getirdi. Kendinden geçen küçük kız, 5 kişinin elle tacizine uğradı.

        Şüpheliler Tellidere Mahallesi'nde bulunan evde geceyi geçirdi. Kendine gelen F.T. evden kaçarak annesinin evine geldi ve durumu annesine anlattı. Annesi küçük kızın vücudunun çoğu yerinde morluklar da görünce polise giderek 5 şüpheliden şikayetçi oldu.

        Adana Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri Tellidere Mahallesi'nde bulunan eve düzenlediği operasyonla zanlıları gözaltına aldı. Emniyetteki sorgularında olayı doğrulayan ama suçu birbirlerinin üzerine atan şüpheliler, "çocuğun cinsel istismarı ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" suçlarından adliyeye sevk edildi.

        Mahkemeye çıkarılan 5 şahıs adli kontrol ile serbest bırakıldı.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ