Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İstanbul'da kızını kurtarmak için kiralık katil tuttu

        Müslim SARIYAR/İSTANBUL

        İstanbul'da bir baba, kızını döven eski sevgiliyi öldürtmek için 40 bin TL'ye kiralık katil tuttu. Kiralık katilin düzenlediği silahlı saldırıda ağır yaralanan eski sevgilinin beyin ölümü gerçekleşti. Polis, baba ve kızı ile kiralık katilin de aralarında bulunduğu 9 şüpheliyi gözaltına aldı.

        13 Mart Pazar günü poliste cinsel saldırı, yaralama ve taciz suçlarından kaydı bulunan 41 yaşındaki Abdi Kaynar, silahlı saldırıya uğradı.

        Ağır yaralanan Kaynar, hastaneye kaldırıldı. Ancak beyin ölümü gerçekleşti. İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Masası ekipleri başlattıkları soruşturmada saldırganların kiralık bir araçla olay yerinden kaçtıklarını belirledi.

        REKLAM

        İlk olarak aracı kiralayan 2 şüpheli gözaltına alındı. İkili Akar'ı, Yaşar Köseoğlu'nun vurduğunu anlattı. Soruşturma genişletilince de saldırganı Abdi Kaynar'ın eski sevgilisinin babasının azmettirdiği ortaya çıktı.

        İddiaya göreN. K., 2 yıl evli kaldığı İran uyruklu eşinden ayrıldıktan sonra Abdi Kaynar ile aşk yaşamaya başladı. Ancak sevgilisini şiddet görmeye başlayınca terk etti. Ayrıca savcılığa şikayetçi oldu.

        Abdi Kaynar, şikayetini geri alması içinN. K.'yıdövdü. Kadın da durumu babasına anlattı. Baba K., eski damadıyla görüşerek bir plan yaptı. Baba, eski sevgiliyi öldürmesi için tetikçi Yaşar Köseoğlu ile 40 bin TL'ye anlaştı. Ardından da planı devreye soktu.

        Baba K., Abdi Kaynar'ı arayarak buluşmak istediğini söyledi. Baba, buluşma adresine eski damadıyla gitti. Kaynar yanlarına geldiği sırada ise Köseoğlu, saldırıyı gerçekleştirdi. Polis, N. K., baba H. K. ve İranlı eski koca ile kiralık katilin de aralarında bulunduğu 9 kişiyi gözaltına aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ